Stop Alkoolit në Timon

You are here

Stop Alkoolit në Timon!
Askush nuk mund të konsumojë alkool dhe më pas të ngasë makinën në mënyrë të sigurt, edhe nëse është një drejtues mjeti me përvojë. Statistikat shprehen se 1 në 3 aksidente me pasoja fatale vjen si rezultat i përdorimit të alkoolit nga
drejtuesi i mjetit.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga