Video kartolinë nga Automotiv Fair Albania

You are here

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor përshëndet përmes kësaj video-kartoline gjithë komunitetin e automotivit dhe automotosportit, prodhuesit e shitësat, transportuesit rrugor, autoserviset e mirëmbajtësit, autoshkollat e profesionistët e shërbimeve të automotorizimit, restauratorët e të pasionuarit e koleksionit shqiptar Retro.

Video: 

Automotive Fair Albania


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga