Zlombol 2022

You are here

Një eksperiencë unike dhe atmosferë e cila mund të krijohet vetëm nga aventurierët të cilët kanë udhëtuar për mijëra kilometra, për të mbërritur në Shqipëri.

Një "rally" ku si qëllim ka mbledhjen e fondeve për bamirësi, gërshetohet lumturisht me shoqëri të mirë dhe kujtime të bukura e të paharrueshme nga kushdo që sheh dhe përjeton nga afër energjinë ngjitëse të një organizimi të tillë.

Për më shumë, shikoni videon e mëposhtme:

https://www.youtube.com/shorts/4438Jt0g0bs

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga