Marka & Modele

You are here

Jeni të apasionuar pas Makinave Elektrike apo jeni të interesuar për të patur një të tillë? 

Nëse po, më poshtë do të gjeni gjitha Markat & Modelet që janë aktualisht në tregun botëror si dhe modelet e reja që pritet të dalin së shpejti. Nëpërmjet kësaj databaze, ju do të keni mundësinë të njiheni me detajet dhe specifikat kryesore të secilit model. 

 

 • Marka: Aiways 
 • Modeli: Aiways U5
 • Shpejtësia Maksimale: 150 km/h
 • Përshpejtimi (0 - 100 Km/H): 9 sec
 • Kapaciteti: 5 persona
 • Autonomia: 335 km
 • Kapaciteti i Baterisë: 63 kWh
 • Eficenca Energjitike: 188 Wh/km
 • Koha e Karikimit: Karikim i Shpejtë DC: 40 min
 • Karikim Standart AC: 11 orë e 15 min

 • Marka: Audi
 • Modeli: E-tron 50 quattro
 • Shpejtësia Maksimale: 190 km/h
 • Përshpejtimi (0 - 100 Km/H): 6.8 sec
 • Kapaciteti: 5 persona
 • Autonomia: 280 km
 • Kapaciteti i Baterisë: 71 kWh
 • Eficenca Energjitike: 231 Wh/km
 • Koha e Karikimit: Karikim i Shpejtë DC: 26 min
 • Karikim Standart AC: 7 orë 

 • Marka: Audi 
 • Modeli: E-tron 55 quattro
 • Shpejtësia Maksimale: 200 km/h
 • Përshpejtimi (0 - 100 Km/H): 5.7 sec
 • Kapaciteti: 5 persona
 • Autonomia: 365 km
 • Kapaciteti i Baterisë: 95 kWh
 • Eficenca Energjitike: 237 Wh/km
 • Koha e Karikimit: Karikim i Shpejtë DC: 26 min
 • Karikim Standart AC: 9 orë e 15 min

 

Lexo më shumë


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga