Katalogu RETRO!

You are here

RETRO KOLEKSIONI SHQIPTAR

ISBN: 9789928469908
Shtëpia botuese: Kristalina kh
Viti i publikimit: 2021
Numri i Faqeve: 147
Çmimi: 2.500 Lekë

Ky katalog që i ofrohet vëmendjes së publikut, vjen si një mozaik i rrugëtimit të automotorizimit shqiptar ndër vite. Afermendsh këta fashikuj nuk bëhen dot dorëzane të gjithë çka ky historik ia ka dalë të tejçojë, pasi marrëdhënia e tij mbetet e lidhur ngushtësisht me kujtesën dhe ndjesitë njerëzore, me kuriozitetin e duarve që kanë dashur t'i prekin eksponatet, me dëshirën e syve që kanë dashur t'i shohin më nga afër. Gjithsesi, i konceptuar me kujdes, katalogu u ofron mundësinë edhe gjithkujt që jeton të tashmen, të rigjejë histori të vjetra të vetes, përmes ringjalljes së nostalgjisë dhe shpalimit të së shkuarës e poashtu t'i rizgjojë ëndrrat që janë shfaqur edhe nëpër filma. Fletët në vijim duan të jenë gurëzat e para të një mozaiku që vijon...

Prodhim i DPSHTRR, e gjeni tek libraritë “Adrion” në Sheshin “Skënderbej” e në Aeroportin e Rinasit!

Linku i blerjes: https://www.adrionltd.com/sq/fotografi/128088-retro-koleksioni-shqiptar....


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga