DPSHTRR - Klea Huta dhe Elgit Doda mesazh senibilizues prindërve për sigurinë e fëmijëve në mjet

You are here

 Një numër befasues prindërish vendosin jetët e fëmijëve të tyre në rrezik kur drejtojnë makinën, duke mos përdorur ndenjëset e posaçme për fëmijë. 

Si prindër të rinj e të përgjegjshëm, Klea Huta dhe Elgit Doda iu përgjigjën pozitivisht ftesës së DPSHTRR për të qenë Ambasadorë të Sigurisë Rrugore e për të ndarë me publikun mesazhe ndërgjegjësuese mbi udhëtimin e sigurt në makinë!

A e dini se përdorimi i ndenjëseve për fëmijë redukton mundësinë për dëmtime fatale te foshnjat me 71%? 

Të gjithë mund të luajmë një rol për sigurinë rrugore!

Jep kontributin tënd, shpëto jetë! ❤️

www.dpshtrr.gov.al

#DPSHTRR #SiguriaRrugore #MIE #KleaHuta #ElgitDoda #AmbasadorëTëSigurisëRrugore

#UdhëtojmëTëSigurt #ShpëtoJetë#PërdorNdenjësePërFëmijë

Video: 

DPSHTRR: Klea Huta dhe Elgit Doda, mesazh prindërve për përdorimin e ndenjësve për fëmijë në mjet!