FIA Motorsport Games 2022 / Shqipëria dhe Kosova pjesëmarrëse

You are here

FIA Motorsport Games 2022! 

Shqipëria dhe Kosova  do të përfaqësohen nga pilotë në tre disiplina të ndryshme në Edicionin e 2-të të kompeticionit botëror, FIA Motorsport Games 2022 që do të zhvillohet më 26-30 Tetor në Marsejë, Francë.

Krenari për FIA Motrsport Games.

Automoto Club Albania dhe Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor do të jenë në event edhe për takime pune me FIA ( Federation Internationale de l'Automobile) për projektin e Automotoparkut të parë Shqiptar, për prezantim e promovim në detaj të ecurisë së punës dhe procedurave.

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga