Intervista e Drejtoreshës të Kabinetit të DPSHTRR-së Znj. Lira Pipa për RTSH

You are here

Drejtoresha e Kabinetit të DPSHTRR-së Znj. Lira Pipa, në një intervistë për RTSH Radio Televizioni Shqiptar, ndër të tjera, përmendi fushatat dhe nismat e ndërmarra nga enti për sensibilizimin ndaj sigurisë në rrugë. Java Ndërkombëtare e përkujtimit të viktimave nga Aksidentet Rrugore, nisi sot me një aktivitet edukues e sensibilizues mes institucioneve si Policia e Shtetit, Bashkia Tiranë, etj.

Video: 

Aksidentet rrugore dhe siguria! |Mirëmëngjes Shqipëri


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga