Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Korçë

You are here

Përshëndetje nga Korça!

Nga një qytet në tjetrin, vijojmë programet e edukimit të fëmijëve mbi sinjalistikën dhe rregullat e qarkullimit rrugor përmes Këndit Lëvizës të Sigurisë Rrugore! 

Mësojmë rregullat e qarkullimit rrugor sepse ne e dimë që edukimi që nis që në vegjëli, na bën qytetarë shumë të përgjegjshëm të së nesërmes! 

Për më shumë, shiko këtu:

https://www.dpshtrr.al/te-reja/evente/kendi-edukativ-i-sigurise-rrugore-...

#DPSHTRR 

#MIE 

#EdukimiRrugor 

#MësojmëDukeLuajtur 

#SiguriaRrugore 

#Korça