Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Korçë

You are here

Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Korçë

Përshëndetje nga Korça!

Nga një qytet në tjetrin, vijojmë programet e edukimit të fëmijëve mbi sinjalistikën dhe rregullat e qarkullimit rrugor përmes Këndit Lëvizës të Sigurisë Rrugore! 

Mësojmë rregullat e qarkullimit rrugor sepse ne e dimë që edukimi që nis që në vegjëli, na bën qytetarë shumë të përgjegjshëm të së nesërmes! 

Më shumë informancion:
https://www.dpshtrr.al/siguria-rrugore

#DPSHTRR #MIE #EdukimiRrugor #MësojmëDukeLuajtur #SiguriaRrugore #Korça