Stafi i DPSHTRR i Bashkohet Edicionit të 6-të të Maratonës në Kryeqytet

You are here

Adrenalinë! Sfidë! Emocion!

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor i bashkohet edicionit të 6-të të eventit më të madh sportiv në qytet. Mes 2500 vrapuesve ishin edhe përfaqësues nga kjo drejtori.

Vrapojmë për paqen! Sot dhe çdo ditë të vitit!

Për familjen, për shoqërinë, për komunitetin!


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga