Takim Bashkëpunimi me Ambasadoren e Polonisë, Znj. Monika Zuchniak-Pazdan

You are here

Z. Blendi Gonxhja, Drejtor i Përgjithshëm i Drejtorisë së Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor, së bashku me staf nga kjo drejtori,  ka realizuar  takimin me Ambasadoren e Polonisë, Znj. Monika Zuchniak-Pazdan, një person solar  dhe me një thjeshtësi speciale, për zgjerimin e aleancës së bashkëpunimit për projektet mbi sigurinë rrugore , edukimin mbi trafikun, transportin rrugor, kulturën automotive dhe botën magjike të mjeteve Retro.

Së bashku do të programojmë më mirë e më bukur aktivitete, shkëmbime eksperience dhe gjithëpërfshirje konkrete.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga