UDHËTONI ME KUJDES në ditët me mot të acartë!

You are here

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ju sjell në rikujtesë disa nga masat që duhet të ndërrmerni përgjatë ditëve me mot të acartë:

  • Evitoni lëvizjet jo të domosdoshme!
  • Informohuni mirë për udhëzimet e autoriteteve mbi kalueshmërinë e akseve rrugore dhe kufizimet nga policia! 
  • Mos u nisni pa kontrolluar mirë gomat e mjetit!
  • Mbani gjithnjë në makinë mjetet e domosdoshme për qarkullimin në temperatura ekstreme (zinxhirë, pastruese për akullin e xhamave, batanije, jelek fosforeshent, dritë me bateri!)

Kontaktoni numrin 112 për çdo urgjencë!

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ju uron udhëtim të mbarë!

Video: 

UDHËTONI ME KUJDES në ditët me mot të acartë!


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga