Aktivitete & Nisma të Gjelbra

You are here

Dita Botërore e Pastrimit

Në vijim të fushatës të Ditës Botërore të Pastrimit, e cila synon të mobilizojë qytetarët, institucionet, bizneset në aksione pastrimi për të larguar sa më shumë mbeturina nga natyra dhe në këtë mënyrë të përçojë mesazhin për mbrojtjen e mjedisit nga ndotja, bëri bashkë si pjesë të aksionit të pastrimit të gjitha Drejtoritë Rajonale nga veriu në jug të Shqipërisë, si dhe punonjës nga Ambasada Ukrainës, Njësia Administrative numër katër në Tiranë, duke dhënë mesazhin se një mjedis i pastër është përgjegjësi qytetare.

Mjedisi i pastër - përgjegjësi e të gjithëve.

Siguria Rrugore në South Outdoor Festival, Borsh!

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve e Transportit Rrugor ju fton të vini në Borsh!

MIE autorizon njohjen nga DPSHTRR të çdo dokumenti origjine në gjuhën angleze!

    Tjetër RISI e LAJM I MIRË nga DPSHTRR! Eliminojmë angari, kohë pritjeje e sidomos kosto të tepërta për qytetarët e subjektet që regjistrojnë mjete rrugore për herë të parë!

Inspektim në territorin e AUTOMOTOPARK-ut në Elbasan!

    Me këmbë në tokë, aty ku do të ngrihet Automotoparku i parë shqiptar dhe më i madhi në rajon, Krastë, Elbasan!

Mbjellja e 250 fidanëve në Tarabosh - DRSHTRR Shkodër

Dhurata më e bukur për të ardhmen është pasurimi i natyrës.
Një falënderim i veçantë për iniciativën dhe kontributin e vyer që  punonjësit  e DRSHTRR Shkodër, dhanë me mbjelljen e më shumë se 250 fidanëve, në Tarabosh.

Për më shumë, shiko në:

https://www.dpshtrr.al/te-reja/evente/mbjellja-e-250-fidaneve-ne-tarabos...

Dita Botërore e Pastrimit - Rrugë të Pastra!

Më 19 Shtator, bëhu pjesë e njerëzve të cilët e duan natyrën!
Bashkohu në aksionin më të madh mjedisor në botë - Dita Botërore e Pastrimit!

Dita e Botërore e Pastrimit, synon të mobilizojë qytetarët, institucionet, bizneset në aksione pastrimi (dhe jo vetëm), për të larguar sa më shumë mbeturina nga natyra dhe në këtë mënyrë të përçojë mesazhin për mbrojtjen e mjedisit nga ndotja.

“Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë - 22 Nëntor 2019”

DPSHTRR i bashkohet nismës GREEN "Ta Pastrojmë Shqipërinë në një ditë"!

Një histori unike dhe frymëzuese e cila flet sesi një grup të rinjsh u bashkuan, për të organizuar aksionin më të madh qytetar në Shqipëri. Vullneti i tyre dhe vendosmëria për të mposhtur çdo paragjykim, bëri të mundur aktivizimin e 147.000 pjesëmarrësve në aksionin e parë kombëtar të pastrimit.

“Dita Botërore e Pastrimit - 21 Shtator 2019”

Pavarësisht fundjavës kaotike nga tërmeti, dëshirojmë të falenderojmë stafin e përkushtuar të 13 drejtorive tona rajonale, rreth 350 punonjës, të cilët iu bashkuan vullnetarisht nismës ''Ta Pastrojmë Shqipërinë'' për datën 21 Shtator, Ditën Botërore të Pastrimit, si reagim qytetar pas thirrjes nga Green Line Albania! Krenarë për punonjësit tanë solidar në kauzat qytetare dhe mjedisore!


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga