Siguria Rrugore - Klik Ekspo Group

You are here

Siguria Rrugore - Klik Ekspo Group

U çel sot Edicioni i 26-të i Panairit Ndërkombëtar të Tiranës. Përgjatë tre ditëve, publiku do të ketë mundësinë të informohet rreth shërbimeve risi dhe online të DPSHTRR, të vizitojë këndin RETRO me Targat Suvenir aq të dashura për të gjithë, mini-ekspozitën me mjete të epokës, si dhe këndin e sigurisë rrugore dedikuar edukimit me rregullat e qarkullimit, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, Policinë Rrugore dhe Ecovolis, e cila i është dedikuar 100% fëmijëve.