23 Vjetori i DPSHTRR

You are here

Në vigjilje të përvjetorit të 23-të të krijimit të Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor, tashmë si kurrë më parë të rimëkëmbur si ent publik, të besueshëm në shërbime e siguri procesesh, të denjë e krah për krah me homologët evropianë dhe të suksesshëm në misionin e Automotorizimit Shqiptar, që përtej standardeve promovon edhe kulturë e edukim.

Shikoni videon e mëposhtme: https://www.youtube.com/shorts/UHBkXsIlkuk


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga