9 Këshilla për parandalimin e Covid-19

You are here

Disa këshilla praktike për të mbrojtur VETEN dhe TË TJERËT nga COVID-19 në ambientet e punës apo kur dalim për blerje ose për shërbime të tjera!

Kujdes higjienën, tregoni durim dhe këshillohuni për çdo rast me autoritetet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale!

Telefononi: 127 nëse mendoni se keni simptomat e virusit!

Bashkë do ia dalim!