Aksidentet Rrugore Janar-Mars 2022!

You are here

Edhe tremujori JANAR-MARS 2022 konfirmohet shumë POZITIV!
  • 285 aksidente rrugore, -11.8% më pak krahasuar me vitin 2021!
  • 392 qytetarë të përfshirë në aksidente rrugore, -6.2% më pak krahasuar me vitin 2021!
  • 55 aksidente shkaktuar nga drejtues mjeti nën 25 vjeç, -21% më pak se në vitin 2021!
  • 27% e aksidenteve shkaktuar nga grupmosha 25-34 vjeç, -25% më pak se në vitin 2021!
KEMI SHOFERË TË RINJ MË TË KUJDESSHËM!
  • 46 viktima nga aksidentet rrugore, -21 % më pak viktima krahasuar me vitin 2021!
  • 41 fatalitete si pasojë e sjelljes së drejtuesit të mjetit, -18 % më pak krahasuar me vitin 2021!
  • Ulje e Indeksit të Fatalitetit!
  • Më shumë mjete e drejtues mjeti më pak aksidente!
  • 1.3 indeksi i vdekshmërisë për 10,000 drejtues mjeti! -27.7% ulja e vdekshmërisë krahasuar me 2021!
Udhëtoni me kujdes! Mbroni veten, pasagjerët dhe përdoruesit e tjerë të rrugës!

Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga