“Dita Botërore e Pastrimit - 21 Shtator 2019”

You are here

Pavarësisht fundjavës kaotike nga tërmeti, dëshirojmë të falenderojmë stafin e përkushtuar të 13 drejtorive tona rajonale, rreth 350 punonjës, të cilët iu bashkuan vullnetarisht nismës ''Ta Pastrojmë Shqipërinë'' për datën 21 Shtator, Ditën Botërore të Pastrimit, si reagim qytetar pas thirrjes nga Green Line Albania! Krenarë për punonjësit tanë solidar në kauzat qytetare dhe mjedisore!