DPSHTRR Uron Gëzuar Kurban Bajramin

You are here

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor uron të gjithë besimtarët myslimanë Gëzuar Kurban Bajramin, duke përcjellë urimet më të përzemërta për sa më shumë shëndet dhe mbarësi secilit prej jush.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga