Edukojmë përdoruesit e vegjël të rrugës mbi sigurinë rrugore

You are here

Edukojmë përdoruesit e vegjël të rrugës mbi sigurinë rrugore!

Vogëlushët e shkollës 9-vjeçare “Kosova”, u argëtuan duke mësuar mbi shenjat e qarkullimit rrugor dhe dhënien e ndihmës së shpejtë së bashku me ekipin e DPSHTRR - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, Policia Bashkiake Tiranë, Automobile Club Albania - ACA dhe Kryqi i Kuq Shqiptar!

Viti 2020 - Viti i Sigurisë Rrugore!

#2020VitiiSigurisëRrugore #DPSHTRR #MIE #EdukimiMbiSigurinëRrugore