Fillimi i Javës Evropiane të Lëvizshmërisë Vjen Plot Aktivitete

You are here

Fillimi i javës Evropiane të Lëvizshmërisë, sjell një sërë aktivitetesh dhe evente të cilat promovojnë lëvizjet alternative nëpër rrugët e qytetit Tirana është një ndër qytetet më aktive në promovimin e përdorimit të biçikletës, duke lehtësuar lëvizjen e tyre me korsi të dedikuara.

Disa nga eventet sensibilizuese të kësaj jave përmendim:Dita pa makina", "Bike to Work & Bike to School", Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore për të mësuar fëmijët me rëndësinë e njohjes së sinjalistikave rrugore, prezenca e Kryqit të Kuq për improvizim të ndihmës së parë dhe bisedime me komunitetin e çiklistëve dhe shembujve Green Delivery.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga