Forumi i Sigurisë Rrugore në Automotiv Fair Albania më 18 Qershor

You are here

Edhe 11 ditë na ndajnë nga eventi i Automotiv Fair Albania.

Një tjetër forum i rëndësishëm që do të zhvillohet pranë këtij eventi, është ai i "Sigurisë rrugore". Ky forum do zhvillohet nga ekspertë të fushës dhe përfaqësues të institucioneve shtetërore vendase dhe të huaj, më datë 18 qershor, ora 17:00.

Forumi do t’u sigurojë pjesëmarrësve një kuptim praktik se si mund të kontribuojnë në përmirësimin e sigurisë rrugore dhe në rritjen e ndërgjegjësimit mbi këtë çështje me rëndësi të madhe publike.

Për më shumë informacion, vizitoni: www.automotivefairalbania.al


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga