Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Kavajë

You are here

Bashkë me vogëlushët e qytetit të Kavajës, zhvilluam orën mësimore simpatike e të dobishme për sinjalistikën dhe rregullat e qarkullimit rrugor në Këndin e Sigurisë Rrugore.

Mësojmë rregullat e qarkullimit rrugor sepse ne e dimë që edukimi që nis që në vegjëli, n bën qytetarë shumë të përgjegjshëm të së nesërmes! 

Për më shumë, shiko në: 

https://www.dpshtrr.al/te-reja/evente/kendi-edukativ-i-sigurise-rrugore-...

#DPSHTRR

 #MIE 

#EdukimiRrugor 

#MësojmëDukeLuajtur 

#SiguriaRrugore 

#Kavaja