Momente nga nisja e FIA Motorsport Games 2022

You are here

Momente nga nisja e FIA Motorsport Games 2022

Shqipëria do të përfaqësohet nga katër pilotë në tre disiplina të ndryshme në Edicionin e 2-të të kompeticionit botëror FIA Motorsport Games 2022, në Marsejë, Francë:

Cross Car Senior – Gentjan Shaqiri

Karting Slalom – Nensi Vathi dhe Aleksandros Begolli

Esports – Andri Gjoka

Automotoclub Albania dhe Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor janë pjesëmarrëse në event edhe për takime pune me FIA ( Federation Internationale de l'Automobile) për projektin e Auto Moto Parkut të parë Shqiptar, për prezantim e promovim në detaj të ecurisë së punës dhe procedurave.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga