Nga data 14 Prill, DPSHTRR rifillon të gjitha shërbimet në sportel

You are here

NJOFTIM

Nga data 14 Prill, DPSHTRR rifillon të gjitha shërbimet në sportel! 

Në DRSHTRR Tiranë dhe Durrës, shërbimet DUHET të rezervohen online!
https://www.dpshtrr.al/info…/rezervo-online-takimin-sherbime

Orari: E Hënë-e Premte, 08:00-16:00!

VINI RE‼️
Për shërbimet e lejedrejtimit dhe pagesën e taksave, në Tiranë duhet të drejtoheni te zyrat e NSHARAK! Ndërsa DRSHTRR Tiranë-Kashar, mirëpret të gjithë të interesuarit për shërbimet e mjeteve!
Për shërbimet e lejedrejtimit, do ofrohen: rinovimet e lejedrejtimeve për qytetarët që iu ka përfunduar afati i vlefshmërisë para 13 Marsit, lejedrejtimet e përkohshme, lejedrejtimet ndërkombëtare dhe konvertimet e lejedrejtimeve, testimet teorike të kandidatëve që kanë përfunduar ciklin e teorisë së lejedrejtimit deri në 13 Mars 2020, ndërsa regiistrimet për kandidatët e rinj do të njoftohen në një moment të dytë!

Për çdo informacion, na kontaktoni:
www.dpshtrr.gov.al

Tags: 

Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga