Orari i shërbimit ditën e sotme!

You are here

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ju rikujton se orari i shërbimit në Drejtoritë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor sot është 08:00-19:00

Për të shmangur radhën në Drejtoritë Rajonlale të Shërbimeve të Transportit Rrugor Tiranë dhe Durrës për veprimet me mjetin, rezervoni orarin e shërbimeve në: www.dpshtrr.al

Rezervo Kontrollin Teknik dhe Paguaj Taksat Online në platformën e-Albania.

Për informacion dhe asistencë për Rezervimin e Kontrollit Teknik na telefononi në: 0688015833


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga