Projektet edukative mbi Sigurinë Rrugore

You are here

  

Krenohemi në këto 2 vjet për të gjitha nismat, projektet dhe eventet edukative për sigurinë rrugore!

Ju ftojmë të shfletoni në këtë broshurë shumëngjyrëshe rrugëtimin tonë e ku gjejmë rastin të falenderojmë të gjithë bashkëudhëtarët tanë: nxënësit kureshtarë, prindërit, mësuesit e shkollat, drejtoritë arsimore, bashkitë mikpritëse, Policinë Rrugore, Kryqin e Kuq Shqiptar, Automobile Club Albania dhe Qendra Marrëdhënie.
Investimi sot për sigurinë rrugore garanton rrugë më të sigurta e drejtues mjetesh më të kujdesshëm nesër!

Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga