Rikthimi i Transportit Publik

You are here

Mbi transportin publik dhe atë të udhëtarëve, problematikat e trashëguara dhe punën për të nesërmen e sektorit, impenjimin sot dhe në vijim për transformimin pozitiv që do pasojë emergjencën e shkaktuar nga Covid-19! #TransportiPublikRrugor #MIE #Covid19 #DPSHTRR #eTRANSPORTI #DoIaDalim