Solidaritet për Ukrainën!

You are here

   

Solidaritet me Ukrainën, me evropianët ukrainas të sulmuar e dhunuar në shtëpinë e tyre nga agresori që nuk është Rusia por një i çmendur në kontroll të aparatit ushtarak rus që po terrorizon ukrainasit dhe tërë globin në vitin 2022! Kjo nuk është as luftë, është KRIM i pacipë kundër njerëzimit, është sulm ndaj të gjithëve ne, ndaj lirisë e ndaj jetës sonë! Lutemi për Ukrainën dhe fatin e të gjithë botës! Vuajmë me Ukrainën!

Bli një targë suvenir si në foto, dhe fondi shkon për popullin në nevojë të Ukrainës!


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga