Ta Pastrojmë Shqipërinë- DPSHTRR i bashkohet nismës

You are here

   

Në prag të festave të nëntorit, DPSHTRR iu bashkua nismës “Ta Pastrojmë Shqipërinë”!

Falenderojmë kolegët e DRSHTRR Fier dhe Sarandë që u solidarizuan me nismën! 

Patriotizëm nuk është vetëm ta duash vendin tënd, por edhe të respektosh e të mbash pastër ambientin ku jetojmë!

#GreenDPSHTRR

#DPSHTRR

#TaPastrojmëShqipërinë #ShqipëriEPastër

#BashkohuEdheTi

#GreenLineAlbania

#LetsDoItAlbania


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga