Takim me përfaqësues të arsimit të mesëm profesional, universiteteve publike dhe private në Shqipëri e përfaqësues nga AKPA dhe Zyra e Punësimit

You are here

Me përfaqësues të arsimit të mesëm profesional, universiteteve publike dhe private në Shqipëri, e përfaqësues nga AKPA dhe Zyra e Punësimit diskutuam për përfshirjen e nxënësve dhe studentëve në Panairin e punës dhe Karrierës, i cili do të përfshihet në Automotive Fair Albania II, në datat 26-29 Tetor 2023, në Pallatin e Kongreseve, Tiranë.

Prezantimi i të rinjve me tregun automotiv, kualifikimi dhe aftësimi i tyre në përputhje me sfidat e reja në tregun e punës, lidhur me kriteret e bizneseve, studimi i trendeve më të reja në treg janë disa nga objektivat dhe qëllimet e këtij edicioni!

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit në takim! Së shpejti informacione të dedikuara për Panairin e Punës në: www.automotivefairalbania.al


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga