Urojmë 4 Korrikun – Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

You are here

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor uron gëzuar në ditën e sotme 4 Korrik  – Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe gjithashtu 100-vjetorin e marrëdhënieve Shqipëri-SHBA.

Ky dedikim shoqërohet edhe nga komuniteti shqiptar i koleksionistëve të mjeteve, i cili vjen me këtë Cadillac DeVille, të vitit 1965, në pronësi të koleksionistit nga Korça Z. Erald Jani, anëtar i Koleksionit Shqiptar RETRO. 

 

 

 

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga