Z. Labeat Matoshi- Folës i Forumit Siguria Rrugore

You are here

Kërkimi bashkëkohor shfrytëzon mundësitë e ofruara nga teknologjia për të reduktuar përplasjet dhe incidentet serioze gjatë udhëtimit me mjet. Realiteti virtual është një vlerë e shtuar potencialisht e lartë, që na prezantohet në këtë forum përmes krijimit të Z. Labeat Matoshi.

Zhvillimi i një simulatori makine në platformën VR, prej tij, ka për qëllim asistimin dhe ndihmën e studentëve të autoshkollave.

Tashmë përmes VR Drive, është simuluar si mjeti ashtu edhe një pjesë e rrugëve të Prishtinës, rrugë malore dhe parkimi, për t’u sfiduar dhe praktikuar.

Pranë  Automotive Fair Albania do të merrni më shumë përgjigje mbi ndikimin pozitiv të VR dhe teknologjive të reja në përdorimin e ndërgjegjshëm të rrugë.

Për më shumë informacion, vizitoni: www.automotivefairalbania.al


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga