ZLOMBOL Albania

You are here

Miqtë tanë janë rrugës, po mbërrijnë tek Kamping Pa Emër, Guri i Lëmuar në Domen, Kavajë.

Shqipëria atraksion global, por këtë radhë tematika edhe më e bukur. Plot  980 mjete lindore nga të cilat 20 motoçikleta, u nisën në 3 Shtator nga Polonia, me destinacion Shqipërinë, me dy itenerare, si një karvan me mbi 2 mijë të apasionuar me udhëtimin dhe miqësinë mes kombeve, me qëllim mbledhjen e fondeve për fëmijët jetimë.

A do të mbërrijnë dot të gjitha mjetet nga sforcoja e rrugës së gjatë? Zemrat patjetër, të cilat ende pa u nisur, na kanë bashkuar e ngrohur shpirtin me këtë dashuri kaq njerëzore të një bote vllazërore dhe pa kufi.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga