Drejtoria Rajonale Elbasan

You are here


Drejtoria Rajonale Elbasan

Adresa: 
Rruga “Kasem Sejdini”, Ish Parku Komunal
Vendndodhja e Kontrollit Teknik: 
Qendra e Kontrollit Teknik (QKT) ndodhet në ambientet e Drejtorisë Rajonale
Vendndodhja në Hartë: 
Njësitë Vendore që Marrin Shërbim: 
  • Elbasan
  • Cërrik
  • Belsh
  • Librazhd*
  • Prrenjas
  • Gramsh**
  • Peqin

* Në qytetin e Librazhdit disa shërbime i gjeni në Nënzyrën e Shërbimeve Librazhd. Informohuni në kategorinë Nënzyrat e Shërbimeve.

** Në qytetin e Gramshit disa shërbime i gjeni në Nënzyrën e Shërbimeve Gramsh. Informohuni në kategorinë Nënzyrat e Shërbimeve.

Orari Zyrtar i Punës: 

E Hënë*
08:00-19:00

E Martë - E Premte
08:00-16:00

*Me përjashtim të shërbimit "Ndërrim i Pronësisë së Mjetit" i cili ofrohet deri në orën 16:00.


Orari Zyrtar i Punës për Shërbimin e Kontrollit Teknik (QKT) dhe pagesën e taksave: 

  • E Hënë: 08:00 - 19:00

  • E Martë-e Premte: 08:00 - 18:00


Për informacion më të detajuar mbi procedurën dhe oraret e Kontrollit Teknik kliko në linkun: https://www.dpshtrr.al/sherbime/subjekte/kontrolli-teknik-i-mjeteve 

Lista e Shërbimeve të Ofruara: 
Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga