Drejtoje Timonin nga Shëndeti Yt

You are here

Në kuadër të muajit Tetor, muaji kushtuar ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit mbi Kancerin e Gjirit, stafi i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Tansportit Rrugor do të mbajë në veshje simbolin me fjongon rozë, në shenjë solidarizimi dhe kujtese për çdo qytetar që merr shërbim gjatë kësaj kohe, të informohet dhe të sjellë vëmendjen drejt shëndetit.

Mos harroni, sot është e mundur që diagnostikimi i hershëm të shpëtojë jetën! Kontaktoni me mjekun e familjes për të kryer mamografinë.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga