Siguria Rrugore

You are here

Siguria Rrugore në shkollën "Servete Maçi", Tiranë!

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor vijon rrugën e gjatë të edukimit të brezave me dashurinë për natyrën si një domosdoshmëri për t’u rritur të shëndetshëm dhe të lumtur!

Siguria Rrugore në South Outdoor Festival, Borsh!

Orët edukative të Sigurisë Rrugore i bashkohen aventurës së radhës së South Outdoor Festival!

Bëhu një shofer/e i/e zgjuar!

Kërkohet shoferi më smart i botës! A gjendet ai vallë në Shqipëri?!

Përmirësimi i mobilitetit në Shqipëri!

Shkëputur nga fjalimi i Drejtorit të Përgjithshëm të Drejtorisë së Përgjithshme të Transportit Rrugor në Panairin e Mjedisit, Energjisë dhe Transportit!
 

Siguria Rrugore tek sheshi "Italia"!

Nuk rreshtin aktivitetet edukative mbi Sigurinë Rrugore nga Drejtoria e Përgjithshme e Transportit Rrugor! Tashmë është kthyer në një aktivitet magnet për kalamajtë, përdoruesit e sotshëm e të nesërm të rrugës, si pasagjerë, pedalues, këmbësorë e drejtues mjetesh rrugore!

Forumi i Hapur për Transportin Publik Qytetës!

Forumi i Hapur për Transportin Publik Qytetës, organizuar nga Shoqata Kombëtare e Transportit Qytetës sëbashku me GIZ na uli të diskutonim problematikat e sektorit, të ndanim ide e projekte konkrete në proces, shembuj e eksperienca nga rajoni, mes ekspertësh të transportit publik nga Europa që po asistojnë Bashkinë Tiranë me konsulencë e studime të dobishme.

Vijon Edukimi Rrugor në Këndin Statik Të Vlorës!

Buzëqeshje të dashura nën "hijen" e kokores mbrojtëse, teksa mësojnë për rregullat e Sigurisë Rrugore, në Këndin Statik në qytetin e Vlorës. Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor vijon të mësojë aktivisht brezin e ri, si përdorues të ardhshëm të rrugës e si kontribues në vijim, pse jo, të politikave rrugore! Fëmijë të edukuar, e ardhme e siguruar!

Jo qarkullim me targa të pavlefshme!

    Përshëndesim Policinë Rrugore të Tiranës për luftën që po vijon të kryejë ndaj mjeteve rrugore me targa të pavlefshme! I bëjmë thirrje atyre që kujtojnë se ky aksion do ndalet, që të mos luajnë me rregullat e qarkullimit rrugor!

Të dashur qytetarë!

Këshilla për reduktimin e shkarkimit të gazeve ndotëse!

    Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor, në mbështetje të nismave të Federatës Ndërkombëtare të Automobilizimit - FIA, sjell në vëmendje disa këshilla praktike për reduktimin e shkarkimit të gazeve ndotëse nga automjetet, si formë mirëmbajtje dhe kursimi të lëndëve djegëse për mjetet!

Së shpejti "Manualet Edukative mbi Sigurinë Rrugore”!

   

Siguria Rrugore, pjesë e orëve mësimore në çdo vit shkollor parauniversitar! 

Marrëveshje bashkëpunimi midis DPSHTRR dhe Policisë së Shtetit!

Marrëveshje bashkëpunimi midis DPSHTRR dhe Policisë së Shtetit! Për rrugë më të sigurta!

Vox Pop pas testimit të praktikës për lejen e drejtimit!

    Qëndrojmë pranë qytetarëve përmes anketimeve të shpeshta, pasi marrin shërbim nga drejtoritë tona. Kësaj here pyetëm aplikantët për Leje Drejtimi pas Provës së Praktikës në Tiranë, ku zhvillohen rreth 35% të testimeve në rang vendi.

Njoftim për qytetarët!

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor rikujton të gjithë ata qytetarë që prej kohësh nuk qarkullojnë më me mjetin e tyre ose nuk do të qarkullojnë për një kohë të gjatë në vijim, të çregjistrojnë mjetin përkohësisht

Një ditë në Këndin Statik të Sigurisë Rrugore në Vlorë!

Këndi Edukativ i Sigurisë Rrugore në Vlorë, në ambientet e Shkollës Industriale “Pavarësia”, investimi ynë për programet edukative mbi trafikun, tashmë një nga destinacionet e preferuara të vogëlushëve!

Pages


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga