Këndi i Sigurisë Rrugore në shkollën “Ernest Koliqi”!

You are here

   

Këndi i Sigurisë Rrugore u ndal këtë radhë në shkollën “Ernest Koliqi” ku nxënësit ishin mjaft kureshtarë për të mësuar rreth rregullave të qarkullimit rrugor!
Edukimi rrugor duhet të nisë që në fëmijëri për të garantuar rrugë më të sigurta dhe drejtues më të përgjegjshëm mjetesh në të ardhmen.
Takohemi sërish në evente të tjera! Më shumë informacion: www.dpshtrr.gov.al

Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga