Dpshtrr në Media

You are here

Artikulli Media Linku
VIDEO/ 1.5 milionë lekë për targën e Bayern Munchen, gazetari shqiptar fiton ankandin e DPSHTRR-së newsbomb.al Lexo artikullin →
“Nga 3,362 targa të skanuara, 392 janë debitore”/ Gonxhja thirrje drejtuesve të mjeteve: Mos qarkulloni pa kolaudim, siguracion dhe pa shlyer taksat!! topalbaniaradio.com Lexo artikullin →
Kujdes shoferë! Pajisja teknologjike ju monitoron në rrugët e Tiranës, bën “spiunin” nëse… boldnews.al Lexo artikullin →
Rregullat e qarkullimit, Gonxhja: 11.5% detyrime të pashlyera nga monitorimet në disa zona në Tiranë, mos lëvizni pa kolaudim e pa siguracion sot.com.al Lexo artikullin →
Qarkullimi rrugor, kontrolle smart kundër abuzuesve dhe spekulantëve rtsh.al Lexo artikullin →
Gonxhja paralajmëron shoferët: Mos lëvizni pa kolaudim e pa siguracion fjala.al Lexo artikullin →
Intelligent Car of DPSHTRR, "in action"/ 392 vehicles without approval, insurance and unpaid taxes were seized cna.al Lexo artikullin →
Gonxhja paralajmëron shoferët: Mos qarkulloni pa shlyer taksat, gjobat dhe kolaudimin… gazetadurresi.al Lexo artikullin →
Rregullat e qarkullimit, Gonxhja: 11.5% detyrime të pashlyera nga monitorimet në disa zona në Tiranë! Mos lëvizni pa kolaudim e pa siguracion syri.net Lexo artikullin →
Kontrolle smart për qarkullimin rrugor, Gonxhja: 392 mjete debitore, mos lëvizni pa kolaudim e siguracion! ata.gov.al Lexo artikullin →
KUJDES! Shoferët "në lupë" nga makina inteligjente/ Gonxhja: Mos qarkulloni pa kolaudim, siguracion dhe... gazeta-shqip.com Lexo artikullin →
Në shkelje të rregullave të qarkullimit, Gonxhja paralajmëron shoferët: Mos lëvizni pa kolaudim e pa siguracion albeu.com Lexo artikullin →
“Nga 3,362 targa të skanuara, 392 janë debitore”/ Gonxhja thirrje drejtuesve të mjeteve: Mos qarkulloni pa kolaudim, siguracion dhe pa shlyer taksat! top-channel.tv Lexo artikullin →
“Nga 3,362 targa të skanuara, 392 janë debitore”/ Gonxhja thirrje drejtuesve të mjeteve: Mos qarkulloni pa kolaudim, siguracion dhe pa shlyer taksat! lexo.al Lexo artikullin →
Shkelje e rregullave të qarkullimit, Gonxhja apel shoferëve: Mos lëvizni pa kolaudim e pa siguracion gazetaexpress.com Lexo artikullin →
Gonxhja paralajmëron shoferët: Mos qarkulloni pa shlyer taksat, gjobat dhe kolaudimin newsbomb.al Lexo artikullin →
Gonxhja paralajmëron shoferët: Mos lëvizni pa paguar taksat, kolaudimin dhe gjobat tpz.al Lexo artikullin →
Gonxhja thirrje drejtuesve të mjeteve: Mos qarkulloni pa kolaudim, siguracion dhe pa shlyer taksat! kohajone.com Lexo artikullin →
'Nga 3,362 targa të skanuara, 392 janë debitore', Gonxhja thirrje drejtuesve të mjeteve: Mos qarkulloni pa kolaudim, siguracion dhe pa shlyer taksat shqiptarja.com Lexo artikullin →
Nis regjistrimi i mjeteve bujqësore në Divjakë, flet Balluku: Duhet të inventarizojmë të gjithë flotën bujqësore tpz.al Lexo artikullin →
Nis puna për targimin dhe regjistrimin e mjeteve bujqësore, Balluku: Ju vjen në ndihmë fermerëve lajme.rtsh.al Lexo artikullin →
Nis regjistrimi i mjeteve bujqësore në Divjakë, Balluku: E rëndësishme të inventarizojmë të gjithë flotën bujqësore në vend abcnews.al Lexo artikullin →
Nis regjistrimi i mjeteve bujqësore në Divjakë, Balluku: Vendosim 300 mjete brenda kornizës ligjore ata.gov.al Lexo artikullin →
“MB 07”, targa jeshile për mjetet bujqësore. DPSHTRR nis regjistrimet nga Divjaka, Braçe: Kosto 200 lekë weblajm.com Lexo artikullin →
“Shtrëngatë” për Autoshkollat abuzive, DPSHTRR pezullon 13 aktivitete në kryeqytet tpz.al Lexo artikullin →
Tiranë/ DPSHTRR pezullon 13 autoshkolla për parregullsi publiktv.live Lexo artikullin →
DPSHTRR “SKANON”AUTOSHKOLLAT NË TIRANË/ Pezullohen 13 prej tyre. Për tre kërkohet heqja e licencës alpenews.al Lexo artikullin →
Abuzimet në Autoshkolla me dhënien e lejeve të drejtimit/ Pezullohet aktiviteti i 10 bizneseve, dy instruktorë ndalohen të ushtrojnë profesionin bulevardionline.com Lexo artikullin →
Abuzime në Autoshkolla me lejet e drejtimit, pezullohen 10 biznese – 27.al Lexo artikullin →
Abuzime në Autoshkolla me lejet e drejtimit, pezullohen 10 biznese gijotina.com Lexo artikullin →
Pezullohen 13 autoshkolla në Tiranë/ DPSHTRR i gjeti parregullsi cna.al Lexo artikullin →
DPSHTRR: 13 autoshkollave i pezullohet aktiviteti, 3 kërkesa për heqje license ata.gov.al Lexo artikullin →
DPSHTRR: 13 autoshkollave i pezullohet aktiviteti, 3 kërkesa për heqje license oranews.tv Lexo artikullin →
FOTO/ DPSHTRR ‘skanon’ autoshkollat e Tiranës, pezullohen 13 prej tyre. Për tre kërkohet heqja e licencës javanews.al Lexo artikullin →
Në skaner autoshkollat e Tiranës, pezullohen 13! Për tre kërkohet heqja e licencës shqiptarja.com Lexo artikullin →
Kërkohet heqja e licensës për 3 autoshkolla, 10 të tjerave u pezullohet për 1 muaj aktiviteti boldnews.al Lexo artikullin →
Abuzimet në Autoshkolla me dhënien e lejeve të drejtimit/ Pezullohet aktiviteti i 10 bizneseve, dy instruktorë ndalohen të ushtrojnë profesionin dosja.al Lexo artikullin →
Pezullohen 13 autoshkolla në Tiranë gazetaexpress.com Lexo artikullin →
DPSHTRR: ‘Shtrëngatë” për Autoshkollat abuzive: 13 pezullime aktiviteti në kryeqytet! scantv.al Lexo artikullin →
Abuzimet në Autoshkolla me dhënien e lejeve të drejtimit/ Pezullohet aktiviteti i 10 bizneseve syri.net Lexo artikullin →
Abuzimet në Autoshkolla me dhënien e lejeve të drejtimit/ Pezullohet aktiviteti i 10 bizneseve, dy instruktorë ndalohen të ushtrojnë profesionin gazetadita.al Lexo artikullin →
Abuzimet në Autoshkolla me dhënien e lejeve të drejtimit/ Pezullohet aktiviteti i 10 bizneseve, dy instruktorë ndalohen të ushtrojnë profesionin top-channel.tv Lexo artikullin →
Ministrja Bilali jep lajmin e mirë: Së shpejti Shkodra me terminal ndërqytetas të kategorisë “A” ata.gov.al Lexo artikullin →
Ekspozohen 35 vetura “Old Timer” në Sarandë nistori.com Lexo artikullin →
Ekspozohen 35 vetura “Old Timer” në Sarandë telegrafi.com Lexo artikullin →
Ekspozohen 35 vetura “Old Timer” në Sarandë gazetainfokus.com Lexo artikullin →
Saranda mirëpret 35 mjete retro të Old Car Club– Bari (ASI) katror.info Lexo artikullin →
Rama: Saranda mirëpret 35 mjete retro të Old Car Club – Bari (ASI) ata.gov.al Lexo artikullin →
Nuk respektoi vijat e bardh, gabimi që i kushtoi shtrenjtë një këmbësori – N’timon Top News top-channel.tv Lexo artikullin →
U shit mbi 4 mln lekë! Kjo është targa më e shtrenjtë deri më tani në Shqipëri clubfm.al Lexo artikullin →
Mbi 4 milionë lekë, kjo është targa më e shtrenjtë që është shitur në Shqipëri fjala.al Lexo artikullin →
Mbi 4 milionë lekë, kjo është targa më e shtrenjtë që është shitur në Shqipëri zjarr.tv Lexo artikullin →
U shit mbi 4 mln lekë! Kjo është targa më e shtrenjtë deri më tani në Shqipëri noa.al Lexo artikullin →
Ankandi i parë në Shqipëri! 4 milionë lekë, targa më e shtrenjtë e personalizuar hapur.al Lexo artikullin →
"430 thousand ALL for 'ZZ77ZZ' ​​and '1K1NG", DPSHTRR conducts the first auction for personalized license plates voxnews.al Lexo artikullin →
“430 mijë lekë për ‘ZZ77ZZ’ dhe 1K1NG”, DPSHTRR zhvillon ankandin e parë për targat e personalizuara gazetadita.al Lexo artikullin →
Ankandi i parë në Shqipëri! 4 milionë lekë, targa më e shtrenjtë e personalizuar dosja.al Lexo artikullin →
Mbi 4 mln lekë! Kjo është targa më e shtrenjtë që është shitur në Shqipëri gazeta-shqip.com Lexo artikullin →
Mbi 4 milionë lekë, kjo është targa më e shtrenjtë që është shitur në Shqipëri sot.com.al Lexo artikullin →
Risia me targat e personalizuara, 430 mijë lekë për ‘ZZ77ZZ’ dhe ‘1K1NG’! Ankandi i parë 6plus1vlora.al Lexo artikullin →
Shitet për 430 mijë lekë në ankandin e parë targa e personalizuar ata.gov.al Lexo artikullin →
“430 mijë lekë për ‘ZZ77ZZ’ dhe 1K1NG”, DPSHTRR zhvillon ankandin e parë për targat e personalizuara gazetadita.al Lexo artikullin →
Ankandi i parë/ Targat e personalizuara, 430 mijë lekë për ‘ZZ77ZZ’ dhe ‘1K1NG’! timoni.al Lexo artikullin →
Targat e personalizuara, 430 mijë lekë për “ZZ77ZZ” dhe “1K1NG”. Zhvillohet ankandi i parë kohajone.com Lexo artikullin →
Zhvillohet ankandi i parë i targave të personalizuara, 430 mijë lekë për “1K1NG” albeu.com Lexo artikullin →
Ankandi i parë për targat e personalizuara; ja për sa u shit ‘ZZ77ZZ’ priza.al Lexo artikullin →
Ankandi i parë për targat e personalizuara, ja sa lekë kushton ‘ZZ77ZZ’ dhe ‘1K1NG’. ntv.al Lexo artikullin →
"430 mijë lekë për 'ZZ77ZZ' dhe ‘1K1NG", DPSHTRR zhvillon ankandin e parë për targat e personalizuara voxnews.al Lexo artikullin →
Ankandi i parë/ Targat e personalizuara, 430 mijë lekë për ‘ZZ77ZZ’ dhe ‘1K1NG’! 5pyetjet.al Lexo artikullin →
Risia me targat e personalizuara, 430 mijë lekë për 'ZZ77ZZ' dhe ‘1K1NG’! Ankandi i parë shqiptarja.com Lexo artikullin →
DPSHTRR, rinovim të 20% të linjave të testimit të mjeteve në qendrat e Kontrollit Teknik ata.gov.al Lexo artikullin →
Gonxhja: Adresim i sfidave të transportit rrugor me modelet më të avancuara digjitale tiranadiplomat.com Lexo artikullin →
Shifra të frikshme, ngelin në ritestim 90% e shoferëve. Gonxhe: Koka bën, koka pëson! gazetadita.al Lexo artikullin →
Mbi 400 shoferë në ritestim pas humbjes së pikëve, 90% ngelin ‘në klasë’ fjala.al Lexo artikullin →
Mbi 400 shoferë në ritestim pas humbjes së pikëve, 90% ngelin 'në klasë' shqiptarja.com Lexo artikullin →
Gonxhja: Adresim i sfidave të transportit rrugor me modelet më të avancuara digjitale ata.gov.al Lexo artikullin →
DPSHTRR, bashkëpunim me Klubin austriak të Automobilizmit për edukimin mbi sigurinë rrugore tiranadiplomat.com Lexo artikullin →
DPSHTRR, bashkëpunim me Klubin austriak të Automobilizmit për edukimin mbi sigurinë rrugore ata.gov.al Lexo artikullin →
Shoferët shqiptarë në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin balkanweb.com Lexo artikullin →
Shoferët shqiptarë në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin tv1-channel.tv Lexo artikullin →
Shoferët shqiptarë në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin albeu.com Lexo artikullin →
Shqiptarët shoferë “të dështuar”, vetëm 10% e të ritestuarve e morën mbrapsht patentën topalbaniaradio.com Lexo artikullin →
Shoferët shqiptarë në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin gazetaexpress.com Lexo artikullin →
Shoferët shqiptar në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin boldnews.al Lexo artikullin →
Shoferët shqiptar në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin priza.al Lexo artikullin →
Shoferët shqiptar në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin pamfleti.net Lexo artikullin →
Shoferët shqiptarë në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin drita.tv Lexo artikullin →
Shoferët shqiptarë, në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin monitor.al Lexo artikullin →
Shoferët shqiptarë në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin btvnews.al Lexo artikullin →
"S'ka shpëtim përveç riedukimit", vetëm 10% e shkelësve të ritestuar marrin sërish provimin e patentës voxnews.al Lexo artikullin →
Shoferët shqiptarë në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin tiranatoday.al Lexo artikullin →
'Dështojnë' shoferët shqiptarë, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin politiko.al Lexo artikullin →
Shoferët shqiptarë në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin dailyalbnews.com Lexo artikullin →
Numri i lartë i aksidenteve, vetëm 10% e shoferëve të ritestuar morën provimin tvkombi.com Lexo artikullin →
Numri i lartë i aksidenteve, vetëm 10% e shoferëve të ritestuar morën provimin durreslajm.al Lexo artikullin →
Shoferët në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin fjala.al Lexo artikullin →
“S’ka shpëtim”! Çfarë po ndodh me shoferët e dështuar? 5pyetjet.al Lexo artikullin →
Shoferët shqiptarë në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin oranews.tv Lexo artikullin →
“Dështojnë” shoferët shqiptarë, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin standard.al Lexo artikullin →
Numri i lartë i aksidenteve, vetëm 10% e shoferëve të ritestuar morën provimin opinion.al Lexo artikullin →

Pages


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga