Dpshtrr në Media

You are here

Artikulli Media Linku
Shoferët shqiptarë në gjendje të mjerueshme, vetëm 10% e shkelësve të ritestuar morën provimin gazetaexpress.com Lexo artikullin →
Shqiptarët shoferë “të dështuar”, vetëm 10% e të ritestuarve e morën mbrapsht patentën a2news.com Lexo artikullin →
Shqiptarët shoferë 'të dështuar', vetëm 10% e të ritestuarve e morën mbrapsht patentën syri.net Lexo artikullin →
DPSHTRR: Vetëm 44 nga 429 të riregjistruar kanë rifituar lejedrejtimin ata.gov.al Lexo artikullin →
“B00ss” , “T1ronc1”, dalin në ankand targat e personalizuara (Dokumentet & çmimet) boldnews.al Lexo artikullin →
Pezullohet drejtuesi i QKT në Shkodër, pushohen nga puna 3 punonjës në Tiranë, Durrës e Vlorë vloranews.al Lexo artikullin →
Gonxhja paralajmëron “stuhi” në DPSHTRR/ Priten kallëzime penale dhe largime nga detyra cna.al Lexo artikullin →
Korrupsion në Qendrat e Kontrollit Teknik, DPSHTRR largon nga puna 3 punonjës dhe penalizon 6 të tjerë lajmifundit.al Lexo artikullin →
Gonxhja fillon “fshesën” në DPSHTRR jugulajm.net Lexo artikullin →
Blendi Gonxhja paralajmëron stuhi në DPSHTRR: Largime nga detyra, luftë ndaj marifeteve fjala.al Lexo artikullin →
Blendi Gonxhja paralajmëron stuhi në DPSHTRR: Largime nga detyra, luftë ndaj marifeteve zjarr.tv Lexo artikullin →
3 DPSHTRR Employees Dismissed, 6 Suspended albaniandailynews.com Lexo artikullin →
DPSHTRR paralajmëron masa dhe hetime, pushohen nga puna 3 punonjës opinion.al Lexo artikullin →
Blendi Gonxhja paralajmëron stuhi në DPSHTRR: Largime nga detyra, luftë ndaj marifeteve syri.net Lexo artikullin →
"Largohen nga puna 3 punonjës e penalizohen 6 të tjerë"/ DPSHTRR paralajmëron HETIME administrative gazeta-shqip.com Lexo artikullin →
Pas përfundimit të zgjedhjeve lokale, DPSHTRR njofton vendimin: Largohen nga puna tre punonjës, pezullohet drejtuesi i QKT-së në Shkodër panorama.com.al Lexo artikullin →
DPSHTRR largon nga detyra për shkelje 3 punonjës të qendrave të kontrollit teknik ata.gov.al Lexo artikullin →
Drejtoria e Përgjithshme e Transportit Rrugor me “dorë të hekurt”, pezullohet drejtuesi i QTK- së Shkodër… shkodraweb.com Lexo artikullin →
Korrupsion në Qendrat e Kontrollit Teknik, DPSHTRR: Largohen nga detyra tre punonjës, penalizohen gjashtë të tjerë… shkodrapost.com Lexo artikullin →
Pezullohet drejtuesi i QKT në Shkodër, pushohen nga puna 3 punonjës në Tiranë, Durrës e Vlorë javanews.al Lexo artikullin →
Korrupsion në Qendrën e Kontrollit Teknik, pezullohet një drejtor, shkarkohen 3 punonjës standard.al Lexo artikullin →
Korrupsion në Qendrat e Kontrollit Teknik, DPSHTRR: Largohen nga detyra tre punonjës, penalizohen gjashtë të tjerë tpz.al Lexo artikullin →
Korrupsion në Qendrat e Kontrollit Teknik, DPSHTRR: Largohen nga detyra tre punonjës, penalizohen gjashtë të tjerë… realitetipost.net Lexo artikullin →
Korrupsion në Qendrën e Kontrollit Teknik, pezullohet një drejtor, shkarkohen 3 punonjës politiko.al Lexo artikullin →
Gonxhja paralajmëron stuhi në DPSHTRR, kallëzime penale, largime nga detyra, luftë ndaj marifeteve! tiranapost.al Lexo artikullin →
https://gazetasi.al/dpshtrr-paralajmeron-masa-dhe-hetime-pushohen-nga-puna-3-punonjes/ gazetasi.al Lexo artikullin →
Largime dhe pezullime për korrupsion! “Furtunë” në kontrollin teknik të makinave 5pyetjet.al Lexo artikullin →
DPSHTRR: Pushohen nga puna 3 punonjës të Qendrave të Kontrollit Teknik në Tiranë, Durrës e Vlorë durreslajm.al Lexo artikullin →
Korrupsion në Qendrat e Kontrollit Teknik, DPSHTRR largon nga detyra 3 punonjës, penalizohen 6 të tjerë noa.al Lexo artikullin →
Abuzuan me detyrën, DPSHTRR: Largohen nga detyra 3 punonjës të Kontrollit Teknik, penalizohen 6 të tjerë rtsh.al Lexo artikullin →
Blendi Gonxhja paralajmëron stuhi në DPSHTRR: ‘Largime nga detyra dhe luftë ndaj marifeteve’! scantv.al Lexo artikullin →
DPSHTRR: Pezullohet drejtuesi i QKT në Shkodër, pushohen nga puna 3 punonjës në Tiranë, Durrës e Vlorë tvklan.al Lexo artikullin →
Korrupsion në Qendrat e Kontrollit teknik, është pezulluar nga detyra drejtuesi i QKT-së Shkodër dhe 6 punonjës të QKT-ve Tiranë, Sarandë. shkodra-blog.blogspot.com Lexo artikullin →
Gonxhe: DPSHTRR vijon të monitorojë çdo proces shërbimi, për garantimin e standardeve të sigurisë e cilësisë 360Grade.al Lexo artikullin →
DPSHTRR paralajmeron masa dhe hetime administrative: Largohen nga puna 3 punonjës dhe penalizohen 6 të tjerë frekuenca.net Lexo artikullin →
Korrupsion te kontrolli teknik i mjeteve, Blendi Gonxhe zbulon shkarkimet dhe pezullimet nga puna për 10 punonjës voranews.al Lexo artikullin →
Korrupsion te kontrolli teknik i mjeteve, Blendi Gonxhe zbulon shkarkimet dhe pezullimet nga puna për 10 punonjës faxweb.al Lexo artikullin →
Korrupsion te Kontrolli teknik i automjeteve, Bledi Gonxhe me 'dorë të hekurtë" ndaj punonjësve. Dalin detajet e minutës së fundit sot.com.al Lexo artikullin →
Korrupsion në Qendrat e Kontrollit Teknik, DPSHTRR: Largohen nga detyra 3 punonjës, penalizohen 6 të tjerë dosja.al Lexo artikullin →
Corruption in the technical control of vehicles, Bledi Gonxhe with an "iron hand" towards the employees. Last minute details come out sot.com.al Lexo artikullin →
Korrupsion në Qendrat e Kontrollit teknik, Blendi Gonxhe paralajmëron 'stuhi' në DPSHTRR: Penalizohen 6 punonjës, pezullohet një drejtues, 3 tre të tjerë largohen nga detyra report-tv.al Lexo artikullin →
DPSHTRR paralajmeron masa dhe hetime administrative: Largohen nga puna 3 punonjës dhe penalizohen 6 të tjerë top-channel.tv Lexo artikullin →
Të akuzuar për korrupsion/ DPSHTRR pezullon 6 punonjës dhe një drejtues priza.al Lexo artikullin →
Korrupsion në Qendrat e Kontrollit teknik, Blendi Gonxhe paralajmëron 'stuhi' në DPSHTRR: Penalizohen 6 punonjës, pezullohet një drejtues, 3 tre të tjerë largohen nga detyra shqiptarja.com Lexo artikullin →
Shifrat, në prill më pak aksidente se një vit më parë, bien me 25% lexo.al Lexo artikullin →
Flota e mjeteve klasike nga Belgjika mbyll maratonën në sheshin “Italia” ata.gov.al Lexo artikullin →
Flota e mjeteve klasike nga Belgjika mbyll maratonën në sheshin “Italia” meteoalb.com Lexo artikullin →
The fleet of classic vehicles from Belgium closes the marathon at "Italia" square rtsh.al/ Lexo artikullin →
Auto Moto Park, DPSHTRR studim fizibiliteti për qëndrueshmërinë dhe efektin ekonomik monitor.al Lexo artikullin →
265 mjete klasike në Tiranë gjatë 13-16 Maj businessmag.al Lexo artikullin →
Katër ditë magjike “Retro” të “Touramical” në Tiranë! tiranadiplomat.com Lexo artikullin →
RETRO Albania mirëpret turin e 19-të të TourAmical tiranadiplomat.com Lexo artikullin →
Nis pazari për targat e luksit, publikohen edhe çmimet. germo.al Lexo artikullin →
265 mjete klasike “pushtojnë” Tiranën në 13-16 maj! cna.al Lexo artikullin →
Nga “Princi” te “Booss”-i, zhvillohet ankandi për targat e luksit, publikohen edhe çmimet focusalbania.com Lexo artikullin →
Retro Albania & FIVA – Symposium in Tirana, Slides and Recordings fiva.org Lexo artikullin →
Retro Albania mirëpret turin e madh të mjeteve klasike nga Belgjika meteoalb.com Lexo artikullin →
Retro Albania mirëpret turin e madh të mjeteve klasike nga Belgjika po.al Lexo artikullin →
Princi, avokati...'Për herë të parë, hapet ankandi për targa ekskluzive automjetesh gazetasi.al Lexo artikullin →
Tour Amical i makinave retro vjen në Tiranë businessmag.al Lexo artikullin →
Retro Albania mirëpret turin e madh të mjeteve klasike nga Belgjika ata.gov.al Lexo artikullin →
Dalin në shitje targat e luksit në Tiranë! Sa kushton “Princi” dhe “Boossi”? 5pyetjet.al Lexo artikullin →
Nga “Princi” te “Booss”-i, zhvillohet ankandi për targat e luksit, publikohen edhe çmimet 360Grade.al Lexo artikullin →
Nga “Princi” te “Booss”-i, ankand për targat e luksit, publikohen edhe çmimet info24.al Lexo artikullin →
Nga “Princi” te “Booss”-i, zhvillohet ankandi për targat e luksit, publikohen edhe çmimet fastnewseconomy.com Lexo artikullin →
Nga “Princi” te “Booss”-i, zhvillohet ankandi për targat e luksit, publikohen edhe çmimet javanews.al Lexo artikullin →
NGA “PRINCI” TE “BOSS-I”/ Zhvillohet ankandi për targat e luksit, publikohen edhe çmimet alpenews.al Lexo artikullin →
Ankand për targat e luksit me 5 Qershor businessmag.al Lexo artikullin →
Ankand për targat e luksit me 5 Qershor targaime.com Lexo artikullin →
“Targat e Luksit”/ DPSHTRR hap për herë të parë ankandin për targa ekskluzive automjetesh sigurime.online Lexo artikullin →
Nga “Princi” te “Booss”, zhvillohet ankandi për targat e luksit, publikohen edhe çmimet topalbaniaradio.com Lexo artikullin →
“King dhe boss” Zhvillohet ankandi për targat e luksit lajme-shqip.com Lexo artikullin →
Top News – Nga ‘Bossi’, te ‘Albania’, Drejtoria e Transportit nxjerr në ankand targat e luksit top-channel.tv Lexo artikullin →
“King dhe boss” Zhvillohet ankandi për targat e luksit priza.al Lexo artikullin →
Nga “Princi” te “Booss”-i, zhvillohet ankandi për targat e luksit, publikohen edhe çmimet lajmifundit.al Lexo artikullin →
“Targat e Luksit”/ Për herë të parë, DPSHTRR hap ankandin për targa ekskluzive automjetesh scantv.al Lexo artikullin →
Nga “Princi” te “Booss”-i, zhvillohet ankandi për targat e luksit, publikohen edhe çmimet a2news.com Lexo artikullin →
Shtohen të huajt që duan të marrin patentën në Shqipëri! Gonxhja tregon arsyet fjala.al Lexo artikullin →
Drejtori i Transportit Rrugor: Ka qytetarë pa arsim 8-vjeçar që nuk dihet se si e marrin patentën gazetatema.net Lexo artikullin →
Marrëveshje mes dy institucioneve shtetërore për rritjen e sigurisë rrugore, Blendi Gonxhe reagon ashpër dhe plas deklaratën e fortë: Qytetarë me arsim 8- vjeçar nuk dihet si po e marrin patentën sot.com.al Lexo artikullin →
Siguria rrugore në programin mësimor, Gonxhja: Historike, marrëveshja me standardet e BE (VIDEO) mcntv.al Lexo artikullin →
Siguria rrugore, lëndë e re në shkollë durreslajm.al Lexo artikullin →
Edukimi për Sigurinë Rrugore pjesë e kurrikulave mësimore të arsimit parauniversitar lajme.rtsh.al Lexo artikullin →
Siguria rrugore futet kurrikul në arsimin parauniversitar, do ketë edhe praktikë kohajone.com Lexo artikullin →
Kurrikula e re mësimore e arsimit parauniversitar do përfshijë edhe edukimin për sigurinë rrugore gazetadita.al Lexo artikullin →
Siguria rrugore, lëndë e re në shkollë voxnews.al Lexo artikullin →
Siguria rrugore futet kurrikul në arsimin parauniversitar gazetasi.al Lexo artikullin →
Siguria rrugore përfshihet në programet mësimore priza.al Lexo artikullin →
Siguria rrugore, lëndë e re në shkollë gazetaexpress.com Lexo artikullin →
Siguria rrugore, lëndë e re në shkollë. Kushi: Është e domosdoshme opinion.al Lexo artikullin →
Siguria rrugore në arsimin parauniversitar, MAS dhe DPSHTRR marrëveshje për hartimin dhe zbatimin e kurrikulës së re elbasaninews.tv Lexo artikullin →
Siguria rrugore, lëndë e re në shkollë tvklan.al Lexo artikullin →
Siguria rrugore futet kurrikul në arsimin parauniversitar! Kushi: E nevojshme për edukimin e nxënësve, do kenë edhe praktikë lexo.al Lexo artikullin →
Siguria rrugore, Ministria e Arsimit dhe DPSHTRR marrëveshje për kurrikulën e re euronews.al Lexo artikullin →
Edukimi për Sigurinë Rrugore, si pjesë e kurrikulave në arsimin parauniversitar/ DPSHTRR nënshkruan marrëveshjen me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit cna.al Lexo artikullin →
Edukimi për Sigurinë Rrugore si pjesë e kurrikulave mësimore të arsimit parauniversitar, DPSHTRR nënshkruan marrëveshjen me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit 360Grade.al Lexo artikullin →
MAS dhe DPSHTRR marrëveshje për sigurinë rrugore në arsimin parauniversitar bulevardionline.com Lexo artikullin →
MAS dhe DPSHTRR marrëveshje për sigurinë rrugore meteoalb.com Lexo artikullin →
Siguria rrugore hyn kurrikul në arsim info24.al Lexo artikullin →
Siguria rrugore në shkollë, ministrja Kushi: E nevojshme për edukimin e nxënësve, do kenë edhe praktikë tirananews.al Lexo artikullin →

Pages


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga