IMPAKTI I GJELBËR

Info & Statistika

 


 

PAKETA E GJELBËR

AKTIVITETE & NISMA TË GJELBRA

23/04/2024

Dita ndërkombëtare e tokës!

Në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, kujtojmë se çdo veprim i vogël për të ruajtur dhe mbrojtur natyrën, është një hap i rëndësishëm drejt një të ardhmeje më të shëndetshme për të gjithë!   

Lexo më shumë

15/04/2024

E diela vjen ndryshe për ekipin e Sigurisë Rrugore!

E diela vjen ndryshe për ekipin e Sigurisë Rrugore! Me "Shtegun e Gjelbër" në Qendrën e Tiranës, në një panair fokusuar sigurisë rrugore, dhe pedalimit të sigurt me biçikleta! Në një botë ku...

Lexo më shumë

20/02/2024

STATISTIKA E MJETEVE ELEKTRIKE PËR MUAJIN JANAR 2024!

Statistikat e Janar 2024 tregojnë një trend pozitiv në preferencat e blerësve shqiptarë, si në llojin e mjeteve ashtu dhe në tipologjinë e tyre kundrejt ndotjes së ambjentit. Nga ku vihet re se:...

Lexo më shumë

07/06/2023

Dita Ndërkombëtare e Mjedisit!

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit, të gjitha Drejtoritë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor, me një mision të përbashkët, atë për një komunitet të shëndetshëm në një mjedis të...

Lexo më shumë

26/09/2022

Dita Botërore e Pastrimit

Në vijim të fushatës të Ditës Botërore të Pastrimit, e cila synon të mobilizojë qytetarët, institucionet, bizneset në aksione pastrimi për të larguar sa më shumë mbeturina nga natyra dhe në këtë...

Lexo më shumë

26/04/2022

Siguria Rrugore në South Outdoor Festival, Borsh!

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve e Transportit Rrugor ju fton të vini në Borsh! Nga data 29 Prill-3 Maj na gjeni dhe ne me: Orët edukative të Sigurisë Rrugore për fëmijët! Targat...

Lexo më shumë

16/02/2022

RAPORTI VJETOR 2021!

    Në vitet e fundit, fokusi ynë ka qenë transformimi i plotë i shërbimeve të automotorizimit shqiptar, me një përqasje më të hapur e transparente ndaj qytetarëve! Rezultate rekord në shërbime e...

Lexo më shumë

19/01/2022

MIE autorizon njohjen nga DPSHTRR të çdo dokumenti origjine në...

    Tjetër RISI e LAJM I MIRË nga DPSHTRR! Eliminojmë angari, kohë pritjeje e sidomos kosto të tepërta për qytetarët e subjektet që regjistrojnë mjete rrugore për herë të parë! Heqim rreth 60 mijë...

Lexo më shumë

15/10/2021

Këndi i Sigurisë Rrugore në shkollën “Ernest Koliqi”!

    Këndi i Sigurisë Rrugore u ndal këtë radhë në shkollën “Ernest Koliqi” ku nxënësit ishin mjaft kureshtarë për të mësuar rreth rregullave të qarkullimit rrugor...

Lexo më shumë

23/09/2021

Aktivitet në Këndin e Sigurisë Rrugore në Vlorë!

    Aktiviteti i tretë brenda një jave nga çelja e Këndit Edukativ të Sigurisë Rrugore në Vlorë, në ambientet e SHIP, Shkolla Industriale “Pavarësia”, investimi më i ri i yni për programet...

Lexo më shumë

18/09/2021

Dita Ndërkombëtare e Pastrimit!

    Dhurata më e bukur për të ardhmen është një mjedis i pastër! Të bëhemi të gjithë bashkë për të pastruar mjedisin ku jetojmë duke zbatuar disa rregulla të thjeshta: -Mos hidhni asnjëherë...

Lexo më shumë

17/09/2021

Aktivitet në Këndin i Sigurisë Rrugore në Vlorë!

    Këndi i Sigurisë Rrugore në Shkollën Industriale “Pavarësia” po kthehet në një nga destinacionet e preferuara të fëmijëve në Vlorë!  Mësojmë përmes argëtimit rregullat dhe tabelat e...

Lexo më shumë

PARTNERËT TANË


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga